Point Properties välkomnar; Mer – för – Fler; till Gallerian i Motala

Point Properties AB har tecknat avtal med butikskedjan Mer för Fler om en butikslokal i Motala. Lokalytan är 135 kvm vid Gallerians entré mot Kungsgatan. Planerad öppning blir under hösten.

– Mer För Fler är butiken som har något för alla. En ny kedja med fokus på allt för hemmet. Ett brett sortiment inom skönhetsprodukter, dagligvaror, husgeråd, verktyg mm. Målet är att alltid vara billigast eller minst lika billiga som de stora aktörerna på marknaden. Vi kommer att ha ett sortiment som är blandat med välkända varumärken samt nyheter till fyndpris. Vår positionering i Gallerian i Motala tror vi kommer attrahera många, målet är att finnas på centrala platser med ett starkt erbjudande till våra kunder. Hos oss shoppar du alltid till Prisfest. Detta blir butiksöppning nummer tre. Det finns butiker i Linköping samt Rimforsa sedan tidigare, säger Peder Elggren VD Mer för Fler Sverige AB

– Mer för Fler står för ett koncept som saknats i centrala Motala och verkar i en bransch som går väldigt starkt på marknaden just nu. Vi är glada och stolta över att kunna presentera Mer för Flers tredje butik hos i Gallerian. Det är bara ännu ett exempel i raden av intressanta etableringar i Point Properties fastigheter. Intresset för våra mellanstora städers stadskärnor ökar stadigt. Mer för Fler är ytterligare ett exempel, säger Magnus Åkesson, VD Point Properties.