Point Properties förvärvar fastighet av Coop Väst i Strömstad

Point Properties har idag förvärvat en fastighet i Strömstad av Coop Väst Ekonomisk Förening med ett underliggande fastighetsvärde om 50 MSEK. Tillträdet sker den 30 september 2021.  Fastigheten omfattar 3 000 kvm där Coop Väst är enda hyresgäst, och i samband med förvärvet tecknar Coop Väst ett nytt hyresavtal om 3 år.

– Point Properties fortsätter att hålla hög förvärvstakt. Med förvärvet i Strömstad har vi nu 17 fastigheter runt om i landet, där den nya fastigheten mitt i centrala Strömstad vid Strömsån och havet följer vår strategi om att äga fastigheter i attraktiva centrumlägen. Vi ser fram emot ett gott samarbete med Coop Väst som en stabil hyresgäst med gedigen lokal historia, kommenterar Magnus Åkesson, VD för Point Properties.

För mer information, vänligen kontakta:

Magnus Åkesson, VD Point
magnus.akesson@pointproperties.se
+46 (0) 70 301 81 83

 

Om Point Properties Portfolio 1 AB (publ)
Point Properties är ett fastighetsbolag som skapar levande och attraktiva stadskärnor runt om i Sveriges små och mellanstora städer. Genom att utveckla våra fastigheter tar vi ett helhetsgrepp kring handel, samhälls-service och boende som kommer hela orten tillgodo. Vi vill helt enkelt skapa ny mylla för att svenska stadskärnor återigen ska blomma ut till vad de en gång var. En levande mötesplats för alla människor som bor i en stad. Point Properties Portfolio 1 AB (publ) är en del av Point Properties.

POINT PROPERTIES PORTFOLIO 1 AB (PUBL)

Linnégatan 2, SE-114 47 Stockholm www.pointproperties.se