Point Properties välkomnar Linds Bageri till Gallerian i Motala.

Point Properties AB har tecknat avtal med Linds Bageri om en konditorilokal i Motala. Lokalytan är 210 kvm vid Gallerians huvudentré, i korsningen Kungsgatan/Repslagaregatan och kommer ha plats för ett 70-tal gäster. Under sommartid kommer ytterligare ett 30-tal platser rymmas på en uteservering mot Stora Torget. Planerad öppning blir april nästa år.

– Vi har sett ett behov och en möjlighet att etablera ett klassiskt konditori i centrala Motala och har sedan Lilla hembageriet stängde ner sin verksamhet för 2 år sedan sökt efter en lämplig lokal, säger Magnus Olsson, en av delägarna till Gyllen Linds Bageri AB.
– Ett flertal hyresvärdar har kontaktas men när Magnus Åkesson på Point Properties AB presenterade lokalen i Gallerian och planerna för hela fastigheten har vi jobbat för en etablering där. Det är en fantastisk lokal med öppna ytor och utsikt mot Stora Torget samtidigt som vi skapar avskilda utrymmen när man vill mysfika i fred”, säger Magnus Olsson.

– Ett klassiskt konditori är ett välkommet inslag i mixen av hyresgäster i Gallerian.
Att vi kunde göra det tillsammans med anrika Linds Bageri känns extra spännande.
Det är bara ännu ett exempel i raden av intressanta etableringar i Point Properties fastigheter. Intresset för våra mellanstora städers stadskärnor ökar stadigt. Det är glädjande att se att våra hyresgäster har en mer positiv utveckling än genomsnittet i Sverige, vilket leder till ringar på vattnet. Linds Konditori är ytterligare ett exempel, säger Magnus Åkesson, VD Point Properties.